SON DAKİKA
hava 23°


Google News

Bandırma’da elektrikli araçlar için hızlı şarj ünitesi “Trugo”

Son Güncelleme :

15 Haziran 2023 - 20:46

Bandırma’da elektrikli araçlar için hızlı şarj ünitesi “Trugo”

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Ticaret Odasının öncü projelerinden biri olan ve girişimiyle Bandırma’ya “Trugo” hızlı şarj ünitesi kazandırıldı.

Trugo Şarj İstasyonu, aynı anda iki aracın şarj edilebileceği bir kapasiteye sahip ve TOGG başta olmak üzere tüm elektrikli otomobillerle uyumlu olarak tasarlandı. İstasyonda, 180 KW hızlı şarj ünitesi bulunuyor. Trugo uygulamasını indirerek kullanılabilen şarj istasyonu, haftanın 7 günü ve günün 24 saati hizmet veriyor.

Bandırma Ticaret Odasının bu girişimiyle birlikte Bandırma’da, elektrikli araç sahipleri için şarj altyapısını güçlendiren bir merkez haline gelmiştir. Bandırma Ticaret Odası (BTO) Başkanı Adem Yılmaz’ın Trugo Şarj İstasyonu’nun açılışına ilişkin yaptığı açıklamada sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım için bu tarz altyapıların önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, elektrikli araç kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte Bandırma’nın bu alanda liderlik rolü üstleneceği ifade edildi.

Yılmaz, “Elektrikli aracı olan vatandaşlarımız 25 dakikada yüklemeyi yapıp yolculuğuna devam edecek olup aynı anda 2 aracımız şarj edilebilecektir. 180 KW gücünde olup tüm altyapısını Bandırma Ticaret Odası olarak üstlendik. Bu süreçte bizlere ciddi anlamda destek veren UEDAŞ müdürümüz Faruk Bozan’a 7/24 bu süreci yılmadan bıkmadan süreci baştan sona yöneten yönetim kurulu üyemiz Ozan Akdoğan’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

27,0281

SATIŞ

27,0408

FARK

% 0.15
Dolar EURO

ALIŞ

28,8254

SATIŞ

28,8465

FARK

% 0.25
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

33,2891

SATIŞ

33,3153

FARK

% -0.33
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

29,8568

SATIŞ

29,9028

FARK

% -0.55
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

20,0282

SATIŞ

20,0451

FARK

% -0.11
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

2.679,56

SATIŞ

2.738,58

FARK

% 0,07
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

1.674,72

SATIŞ

1.674,98

FARK

% 0,07
Dolar BITCOIN

FİYAT

730.050

DEĞİŞİM

-0.95

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER