SON DAKİKA
hava 28°



Google News

2023 Kuşcenneti 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında Final Heyecanı Başlıyor

Son Güncelleme :

12 Eylül 2023 - 13:34

2023 Kuşcenneti 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında Final Heyecanı Başlıyor

2023 Kuşcenneti 2. Geleneksel Futbol Turnuvasında oynanan 53 maç ve  4860 dakika geride kaldı. Tek maç penaltılarla sonuçlandı. İki maç uzatmalarda gelen gollerle sonuca gidildi.

Çeyrek final maçlarında karşılaşan takımlar muhteşem mücadele sonrası atılan gollere engel olmayınca yarış dışında kalarak veda ettiler.
Çeyrek Finaller ve sonuçları

Yeniyenicespor 2-0 Aksakalspor
Gölyakaspor     2-1 Kızıksaspor
Dedeobaspor   3-1 Çavuşköyspor
Cennetspor      1-0 Doğaspor veda eden takımlar oldu.

Turnuvaya katılım gösteren mahallelerden gelen kadın seyircilerin yoğunluğu dikkat çeken müsabakalarda takımlar 302 gol atılırken gol krallığında yarış devam ediyor. Cennesporda Kaptan Bilal Çetin, Yeniyenicespor ve Gölyakasporlu Burak Yılmaz’ ın 6 şar golü var. Cennetspor’lu Yusuf – Dedeobaspor da Emirhan Oğur ve Sertaç Salın 4 golü bulunuyor. Son maçlarda gol krallığı da kıyasıya devam edeceğe benziyor. Genç Futbol Hakemleri kadrosunda yer alan hakemler ise 156 Sarı kart ve 18 kırmızı Kart gösterildi.

Yarı Final vizesi alan takımlarımızın maç programı
54. maçımız 20:00’de  Yeniyenicespor & Gölyakaspor ile oynayacak
55. maçımız ise saat 22:00’de Cennetspor & Dedeobaspor ile olacak.

Tüm maçları naklen yayınlayan Medya Kuruluşu 13 Eylül 2023 Çarşamba günü Cennet arenada oynanacak müsabakaları da yayınlayacak.
16 Eylül Cumartesi Akşamı oynanacak maçlarla son bulacak.
Final programı ise 56. maç üçüncülük 15:00 da ve 57. maç ise final maçı olarak saat 18:00 de belirlenmişti. İki maç arasında ise gösteri maçı muhtarlar ve kaptanlar ile özel misafirlerin forma giyeceği davetliler maç yapılması planlanıyor.

Maç öncesi ve sonrası yapılan röportajlarda duygulara ferman olunurken centilmence geçen maçlarda zaman zaman da gerginlik oluyor. Güvenlik için destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Yücel Yılmaz’ın destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda Zabıta Müdürlüğü Ekipleri ve Bandırma İlçe Jandarma komutanlığının destekleriyle yerinde ve zamanında alınan tedbirler le çok fazla abartılacak bir sıkıntı oluşmadığı görüldü.